Rady poškozeným

Pokud jste se bez vlastního zavinění stali účastníky nehody, projděte si následující kroky, jak danou situaci vyřešit co nejlépe. Některé rady už možná nebudete potřebovat, svůj účel však splní, i kdyby měly sloužit jako prevence:
sipka 1. Nenechte nic náhodě

Ačkoliv Vaše nehoda vypadá celkem malicherně, nenechte si radit tím, kdo Vám právě zničil vůz. Vyplňte záznam o dopravní nehodě, příp. nafoťte dopravní nehodu i poškozená auta. Pokud policie nehodu nešetřila, nechte si od viníka dopravní nehody podepsat prohlášení o jeho vině. Volejte policii vždy, když předpokládaná škoda na vozidle přesahuje částku 100 000,-, došlo k újmě na zdraví, vznikla škoda na cizím majetku nebo není shoda v tom, kdo nehodu zavinil, či vozidla brání provozu.

NEZAPOMEŇTE, dokázat vinu je vždy na poškozeném!
sipka 2. Nevolejte pojišťovnu, ale nonstop linku 775 113 801

Chcete-li v pojišťovně dosáhnout řádného odškodnění, musíte být dostatečně vybaveni informacemi. Využijte možnosti ZDARMA konzultovat škodu s našimi odborníky. Likvidace pojistných událostí je složitý obor. Je důležité vědět, na co máte ze zákona právo, i malá chyba v komunikaci s pojišťovnou Vás může připravit o spoustu peněz. Již při prvním telefonátu Vám poradíme, jak rychle postupovat správným směrem.

NEJEDNEJTE S POJIŠŤOVNOU SAMI, málokdy vyhrajete!
sipka 3. Využijte všech nároků, na které máte právo

Není důvod, abyste Vy jako poškozený při dopravní nehodě cokoli platil. Povinné ručení je Vaše právo nechat se profesionálně a zdarma zastoupit, vůz dát do opravy a po dobu jejího trvání bezplatně využívat vůz náhradní. V naší společnosti pracují lidé, kteří již přes deset let dohlížejí na to, aby byly poškozeným beze zbytku kompenzovány jejich ztráty. Využijte jejich zkušeností pro sebe a svůj vůz.

NEPLAŤTE ZBYTEČNĚ, dopravní nehodu platí viník!
sipka 4. Nechte profesionály pracovat místo Vás

Pokud využijete služeb Asociace poškozených, musíte udělat jediné: zavolat OKAMŽITĚ PO NEHODĚ. Na základě Vámi podepsané plné moci a poskytnutí potřebných údajů a dokladů pro vymáhání škody se postaráme o všechno ostatní. Naši zaměstnanci mají s vyřizováním škod a vymáháním nebo krácením pojistného plnění (amortizace náhradních dílů) u pojišťoven dlouholeté zkušenosti, které můžete využít. Pro poškozené při dopravní nehodě jsou tyto služby zdarma, hrazeny jsou z povinného ručení viníka dopravní nehody, a to dle zákona č. 168/1999 Sb.

Asociace poškozených – Váš nejlepší advokát

© Asociace poškozených 2005 | Vlastimil Bárt s.r.o. IČ 05148421 Nonstop asistence pro ČR 775 113 801 | Aktuální dopravní info