Oprava vozu, krycí dopis

sipkaOpravíme Váš poškozený vůz

Asociace poškozených spolupracuje se značkovými i neznačkovými servisy a provede opravu Vašeho poškozeného vozidla v rámci svých služeb. Po tuto dobu nabízíme bezplatné zapůjčení náhradního vozu.
sipkaProč opravovat právě u nás?

Pokud využijete opravy prostřednictvím Asociace poškozených, tak nic neplatíte ani v případě, že pojišťovna strhne amortizaci. Všechna tato rizika bereme na sebe. Dále automaticky poskytujeme náhradní vůz a opravené auto vydáme ihned po opravě, nevyžadujeme krycí dopisy atp. Krycím dopisem, který pojištovna pošle servisu, se zavazuje zaplatit opravu a 80% servisů nevydává opravený vůz bez zaplacení opravy nebo obdržení krycího dopisu. Tato fáze bývá velice problematická, neboť v době čekání na krycí dopis nemá klient svoje auto a nemá ani zapůjčené, protože půjčovné po dobu čekání servisu na krycí dopis nelze pokrývat z nároků povinného ručení klienta.

© Asociace poškozených 2005 | Vlastimil Bárt s.r.o. IČ 05148421 Nonstop asistence pro ČR 775 113 801 | Aktuální dopravní info